Blog

Gootsteen verstopt ontstoppen

Gootsteen verstopt ontstoppen

verstopte gootsteen ontstoppenAfvoer keuken verstopt? Een verstopte keuken afvoer zorgt meestal voor stinkende luchtjes in uw keuken en daarnaast in-direct elders een overstroming van bijvoorbeeld uw bad afvoerbuis. Uw gootsteen keuken ontstoppen is dus niet te vermijden en een ontstopping klus waarmee wij u snel en voordelig mee kunnen helpen. Is wellicht uw verstopte keukenafvoer, neem dan gerust contact op met E&B Ontstoppingsbedrijf. Wij zijn werkzaam in de gehele provincie Zuid Holland Nederland.

Een verstopping in de gootsteen van uw keuken kunnen wij snel verhelpen. De loodgieters van EB Rioolservice zijn gespecialiseerd in vrijwel alle mogelijke sanitaire voorzieningen voor keukens. Bij ernstige verstopping zal E&B Riolering service gebruik maken van een spoelmachine om de verstopping te verwijderen. De volgende keer dat u een verstopte gootsteen afvoer in uw keuken heeft, dan weet u wie u moet bellen.

Verstopte afvoer keuken

Verstopte Keuken afvoer??? Vrijwel iedere gootsteen zal na veel gebruik verstoppen door o.a. ophoping van vetten, door slijm-vorming door zeep en ander afval. De loodgieters van E&B Rioolservice zijn gespecialiseerd in sanitaire voorzieningen voor keukens. Bij ernstige verstopping zal E&B Riolering service gebruik maken van een spoelmachine om de verstopping te verwijderen. De volgende keer dat u een verstopte gootsteen afvoer in uw keuken heeft, dan weet u wie u moet bellen.